All Diamonds av Shadow-Paws

Iben er nå blitt 1 år gammel og har vist seg å ha blitt ei sikkelig nydelig tispe. Hun er blitt alt jeg har drømt om i ei tispe, hun har særpreg og er ei sikkelig livlig tibbe frøken som er høyt og lavt hele dagen. Hun er ikke av den "vanlige typen", men ei som blir lagt merke til. Så og si de fleste dommerene som har dømt henne har forelsket seg helt i henne. Hun har noen øyner som kan trollbinde de flesteVill Men uasett hva de sier så er jeg veldig glad i henne og hun betyr veldig mye for meg og for resten av familien vårHjerte

Hun har gjort det veldig bra på valpeshow og utstilling der hun har fått med seg to cert (mangler bare det stor Cert) og fått 2 BIR, 2 BIM, plassert i BIG og BIS gruppene. Så jeg er strålende fornøyd med resultatene hennes og håper inderlig at hun fortsetter med det;)

 

 

Iben er tispen som vi har valgt å beholde igjen etter A-kullet til Alba og Agaton.

Hun er den vi tror og håper blir veldig lovende både i utstillings ringen og fremtidig avl.

Nå er hun bare 8 uker, men frem til hun er klar til valpeshow skal vi trene mye med henne og broren Yoko. Han skal være her til han nesten er 4mnd før han reiser til Tyskland til en annen oppdretter som også driver med Tibetansk Spaniel.