Highesteem Love Potion

Matmors store kosekumpHjerte

Bailey er ei stor god hærlig gd jente som kom inni livet vårt når hun var 12 uker gammel. Vi hadde pratet mye om å skaffe oss en rase til uteom tibbene, vi var innom mange forskjellige. Som fek. Cane Corso siden vi hadde kjennskap til den rasen fra før og vi var innom Engelsk Bulldog siden det var en rase mannen min kunne tenke seg. Og det er rase vi ikke heilt utelukker enda siden det også er en rase som passer oss veldig bra.

Men så gikk jeg inn på Grand Danois sidene inne på fb og fikk se denne flotte jenta som bare var 10 uker og falt pladask for henne.

Da var jeg solg, jeg sende meldig til oppdretteren hennes og fortalte litt om oss og at vi hadde erfaring med store hunder. Lite viste jeg at hun skulle bli vår, fikk meldig tilbake fra May-Britt (Highesteem) om at vi skulle få kjøpe henne:)

Jubelen stod høyt i taket og jubelen er like høy i dagVill

Min største drøm skulle virkelig gå i oppfyllelse, jeg skulle få eie min egen Grand Danois. Angrer ikke ett sekund på at det var hun vi skulle få i hus. Har ikke møtt en så hærlig og harmonisk gd jente som dette. Hun er virkelig gull verdt i mine øyne, hun er mors store øyestenHjerte

 

Tusen takk til Kennel Highesteem for denne hærlighetet som vi er så ufattelig stolt av og som jeg elsker så utrolig myeHjerte

 

Vår andre gang med å gå bruksspor, veldig spennende både for henne og for meg. Dette er noe vi kommer til å fortsette med. Det er bare kjempe sunt å lett henne få bruke hodet og ikke minst kropp. Siden hun har stort behov for å bruke seg så er dette en veldig fin og artig aktivitet.
Selv om hun helst vil ligge i sofaen å sove (sofagris).

Og veldig glad i matmor<3 Og matmor er veldig glad i henne

Highesteem Love Potion på sitt første valpeshow og hun vart BIR.
6 mnd gammel